4-dnevno putovanje u Rim iz Niša, 10-13 Mart, za 139 evra po osobi

 • 139,00 €

  VAŽNE INFORMACIJE

   Ovo je jedna od ponuda dana objavljenih rencontre lure 21/02/2020

   Ponude dana su posebne ponude koje vam nudimo po specijalnim, umanjenim cenama

   Za razliku od ostalih ponuda na našoj web stranici, cena se ne ažurira automatski tako da je neophodno da nas kontaktirate za potvrdu navedene cene i raspoloživosti.

   Navedena cena je podložna promenama usled jako čestih promena cena avionskih karti, tako da je najbolje da nas kontaktirate istog dana kad je ponuda objavljena jer tako imate veće šanse da kupite aranžman po povoljnoj ceni.

   

jeune fille cherche photographe

ARANŽMAN

 

ecrire une annonce pour site de rencontre ARANŽMAN OBUHVATA:

 • Avionske karte Niš- Rim - Niš
 • Aerodromske takse
 • Ručni prtljag maksimalnih dimenzija 55x40x20cm
 • Boravak 3 noći u dvokrevetnoj sobi u hotelu sa 3* 

top site rencontre 2014 ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • Transfer od aerodroma do hotela
 • zdravstveno putno osiguranje – po važećoj tarifi oisguravajuće kuće.
 • fakultativne izlete
 • ostale nepomenute troškove


UKRATKO

 • Svi naši paketi se odnose na individualna, try this website ne na grupna putovanja.
 • Paketi su pravljeni na bazi 2 osobe - boravak je u dvokrevetnim sobama. Cena važi sa
 • Postoji mogućnost organizacije putovanja za 1 osobu (uz doplatu) ili za više osoba. Kontaktirajte nas za više informacija.

 

http://govi-altai.cd.gov.mn/7023-dte71080-50-free-dating-site.html

SMEŠTAJ

 

Objekat Albergo Athena se nalazi na nekoliko minuta hoda od Univerziteta Sapijenca u Rimu. Nudi funkcionalne, klimatizovane sobe sa sopstvenim kupatilom i frižiderom. Korišćenje bežičnog interneta je besplatno, a svakog dana se služi doručak na bazi švedskog stola.

Hotel Athena je u porodičnom vlasništvu i nalazi se odmah pored ulice Vjale Ipokrate. Stanice metroa Bolonja i Polikliniko udaljene su 10 minuta hoda, baš kao i Železnička stanica Roma Tiburtina. Autobusi do Stanice Roma Termini saobraćaju redovno.

Prilikom odjavljivanja, možete ostaviti svoj prtljag u ostavi hotela Athena i pokupiti ga kasnije u toku dana. Parking u garaži koja se nalazi u istoj zgradi dostupan je uz doplatu.

Destinacija Tiburtino je odličan izbor za putnike koje zanimaju antički spomenici, spomenici i muzeji.

 

    

 

http://khutul.cd.gov.mn/63741-dte61920-free-millionaire-dating-sites.html

KAKO KUPITI OVAJ ARANŽMAN

 

Procedura kupovine aranžmana u nekoliko jednostavnih koraka

 

 1. Kontaktirate nas

  Kada pronađete aranžman koji Vas interesuje najbolje je da nas odmah kontktirate (telefonom ili putem emaila) da bismo Vam dali što više informacija i odgovorili na svako Vaše pitanje i da bismo proverili cenu i raspoloživost. Trudimo se da ponude na našoj stranici budu ažurirane, ali je zbog vrlo čestih promena u cenama avionskih karti tehnički nemoguće imati tačnu cenu u svakom trenutku.
   

 1. Šaljete zahtev za ugovor
  putem Vašeg emaila gde navodite tačno koja destinacija Vas interesuje, datumi, broj osoba i cena koju smo Vam dali. Poželjno je da ostavite kontakt telefon koji koristimo samo u slučaju da želimo nešto da Vas informišemo pre nego što Vam pošaljemo ugovor.


 2. Odgovarate na ugovor
  nakon što ste ga vrlo pažljivo pročitali i složili se sa svim uslovima. Osim pismene izjave da se slažete sa ugovorom potrebno je da stavite u prilog skenirane prve stranice pasoša za svakog putnika.


 3. Kupujemo Vam karte i smeštaj
  čim dobijemo Vaš odgovor i šaljemo Vam rezervaciju avionskih karti (sa PNR-om), vaučer hotela i predračun istog dana na Vaču email adresu.


 4. Uplaćujete aranžman
  na naš tekući račun u dinarskoj protivvrednosti u roku od 7 dana od potpisivanja ugovora tj. od trenutka kada dobijete sve vaučere od nas. Imate dovoljno vremena da proverite Vaše rezervacije sa avio kompanijom i hotelom pre nego što nam uplatite.


 5. Izdajemo Vam potvrdu o putovanju, priznanicu i informacije o putovanju
  Čim evidentiramo Vašu uplatu šaljemo Vam sve neophodne potvrde, a uz to i informacije i savete o putovanju na koje ćete ići. Tamo gde je potrebno (kod low cost avio kompanija) mi radimo check-in za Vaše karte.

  

 


Jeftinaputovanja.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta.