phone.icon036 426 505, 066 60 20 500 
email.iconinfo@jeftinaputovanja.rs
sreda, 04 mart 2015 12:36

Kako koristiti pretragu

Written by
Rate this item
(0 votes)

rencontre femme comores Proces pretrage


Da biste pronašli ono što Vas zanima veoma je bitno da dobro koristite pretragu jer ćete na taj način najlakše i najbrže doći do željenog rezultata.

Polja za pretragu se nalaze na naslovnoj stranici. Evo kako da ih pametno korsitite​

 • mann sucht frau weltreise "Izaberite aerodrom" Prvo treba da odlučite sa kog aerodroma ćete poleteti. Najlogičnije je da izaberete aerodrom koji je vama najbliži. Ali vam predlažemo da ispitate i neke od ostalih opcija jer ćete možda baš odatle naći izuzetno jeftina putovanja. Verovatno je Beograd većini najbolja opcija ali imajte na umu da - bar za sada - niskobudžetne avio kompanije uglavnom lete sa okolnih aerodroma (osim Wizzair-a koji nudi vrlo ograničen izbor destinacija iz Beograda i koje najviše služe našim ljudima koji žive u inostranstvu - a to su uglavnom manje atraktivne turističke destinacije). Naša agencija ne organizuje prevoz do susednih aerodroma ali vam svakako možemo pomoći u nalaženju rešenja za prevoz i za parking (ukoliko idete svojim vozilom).

  PAŽNJA! Kada izaberete aerodrom polaska u sledećem polju ("Izaberite destinaciju") moći ćete odaberete samo destinacije za koje postoji let sa izabranog aerodroma.

  Ukoliko vam je potpuno sve jedno odakle biste krenuli - ostavite ovo polje nepopunjeno.


 • " http://cabinetbrassens.fr/wp-content/cache/min/1/f1faa66b91635dfe975d1ad0bebe6241.css Izaberite destinaciju" Izaberite sa ponuđene liste destinaciju koja vas najviše zanima. Ukoliko nemate konkretnu destinaciju na umu i tragate prosto za nečim povoljnim, otavite ovo polje i idite na sledeće.


 • http://aquanetta.pl/wp-content/themes/customizr/inc/admin/js/page-updater.php "Polazak" - "Povratak" Vrlo praktično polje koje vam pruža mogućnost da:
  a) izaberete sa kalendara konkretne datume putovanja uz fleksibilnost + - 3 dana.
  b) ako nemate konkretne datume izaberite čitav mesec i dobićete sve aranžmane u okviru izabranog meseca
  Kao i ostala polja, i ova polja mogu ostati otvorena. U tom slučaju očekujte da će vreme pretrage trajati nešto duže nego što je uobičajeno zbog ogromnog broja aranažmana.


 • secrets of online dating david wygant "Broj noćenja" Možete odrediti koliko noći želite da ostanete. Pažnja: broj dana i broj noći nije isti. Na primer, 3 noćenja je 4 dana (dan kada odlazite - bez obzira na vreme leta - se računa kao poslednji dan i on je uvek bez noćenja).


 • site pour de rencontre ado "Kategorija hotela" Ako želite da hotel u kome ćete boraviti bude određene kategorije - izaberite broj zvezdica. U suprotnom čekirajte polje "Sve zvezdice" i dobićete ponude sa svim hotelima pa možete kasnije izabrati koji vam najviše odgovara. Naše ponude su uglavnom sa hotelima sa 4 ili 3 zvezdice ali možete naići i na hotele sa 2 ili sa 5 zvezdica. Svi hoteli su pažljivo birani i za sve važi pravilo value for money. Prvi kriterijumi su nam uvek cena, lokacija i kvalitet (na osnovu kritika).
  Bitno je da znate da svaka zemlja ima svoje standarde koje primenjuje za rangiranje hotela i na taj način dodeljuje zvezdice. Da li će hotel imati jednu ili pet zvezdica zavisi od standarda koje je postavilo nadležno ministarstvo zemlje o kojoj je reč. Ne postoji univerzalni sistem dodeljivanja zvezdica i to je ono što često zbunjuje putnike kada odsedaju u hotelima iste kategorizacije u različitim državama i primete veliku razliku u kvalitetu usluga.


 • site rencontre africaine france "Raspon cena" Odredite minimalnu i maksimalnu sumu novca koju možete izdvojiti po osobi za jedan aranžman.


 • Možete ići na dugme PRETRAGA.Read 1358654 times Last modified on sreda, 24 avgust 2016 10:52

Jeftinaputovanja.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta.