Print this page
sreda, 04 mart 2015 12:36

Kako koristiti pretragu

Written by
Rate this item
(0 votes)

https://www.luas.gov.my/kms/lifre/5544 Proces pretrage


Da biste pronašli ono što Vas zanima veoma je bitno da dobro koristite pretragu jer ćete na taj način najlakše i najbrže doći do željenog rezultata.

Polja za pretragu se nalaze na naslovnoj stranici. Evo kako da ih pametno korsitite​

 • http://socialactionnet.com/?fistawka=7e-rencontre-annuelle-des-musulmans-du-nord&f18=d8 "Izaberite aerodrom" Prvo treba da odlučite sa kog aerodroma ćete poleteti. Najlogičnije je da izaberete aerodrom koji je vama najbliži. Ali vam predlažemo da ispitate i neke od ostalih opcija jer ćete možda baš odatle naći izuzetno jeftina putovanja. Verovatno je Beograd većini najbolja opcija ali imajte na umu da - bar za sada - niskobudžetne avio kompanije uglavnom lete sa okolnih aerodroma (osim Wizzair-a koji nudi vrlo ograničen izbor destinacija iz Beograda i koje najviše služe našim ljudima koji žive u inostranstvu - a to su uglavnom manje atraktivne turističke destinacije). Naša agencija ne organizuje prevoz do susednih aerodroma ali vam svakako možemo pomoći u nalaženju rešenja za prevoz i za parking (ukoliko idete svojim vozilom).

  PAŽNJA! Kada izaberete aerodrom polaska u sledećem polju ("Izaberite destinaciju") moći ćete odaberete samo destinacije za koje postoji let sa izabranog aerodroma.

  Ukoliko vam je potpuno sve jedno odakle biste krenuli - ostavite ovo polje nepopunjeno.


 • " namorar desempregado Izaberite destinaciju" Izaberite sa ponuđene liste destinaciju koja vas najviše zanima. Ukoliko nemate konkretnu destinaciju na umu i tragate prosto za nečim povoljnim, otavite ovo polje i idite na sledeće.


 • site de rencontre entierement gratuit 2013 "Polazak" - "Povratak" Vrlo praktično polje koje vam pruža mogućnost da:
  a) izaberete sa kalendara konkretne datume putovanja uz fleksibilnost + - 3 dana.
  b) ako nemate konkretne datume izaberite čitav mesec i dobićete sve aranžmane u okviru izabranog meseca
  Kao i ostala polja, i ova polja mogu ostati otvorena. U tom slučaju očekujte da će vreme pretrage trajati nešto duže nego što je uobičajeno zbog ogromnog broja aranažmana.


 • http://www.3www2.de/marcipanu/3905 "Broj noćenja" Možete odrediti koliko noći želite da ostanete. Pažnja: broj dana i broj noći nije isti. Na primer, 3 noćenja je 4 dana (dan kada odlazite - bez obzira na vreme leta - se računa kao poslednji dan i on je uvek bez noćenja).


 • hook up scion xb "Kategorija hotela" Ako želite da hotel u kome ćete boraviti bude određene kategorije - izaberite broj zvezdica. U suprotnom čekirajte polje "Sve zvezdice" i dobićete ponude sa svim hotelima pa možete kasnije izabrati koji vam najviše odgovara. Naše ponude su uglavnom sa hotelima sa 4 ili 3 zvezdice ali možete naići i na hotele sa 2 ili sa 5 zvezdica. Svi hoteli su pažljivo birani i za sve važi pravilo value for money. Prvi kriterijumi su nam uvek cena, lokacija i kvalitet (na osnovu kritika).
  Bitno je da znate da svaka zemlja ima svoje standarde koje primenjuje za rangiranje hotela i na taj način dodeljuje zvezdice. Da li će hotel imati jednu ili pet zvezdica zavisi od standarda koje je postavilo nadležno ministarstvo zemlje o kojoj je reč. Ne postoji univerzalni sistem dodeljivanja zvezdica i to je ono što često zbunjuje putnike kada odsedaju u hotelima iste kategorizacije u različitim državama i primete veliku razliku u kvalitetu usluga.


 • free dating sites uk over 50 "Raspon cena" Odredite minimalnu i maksimalnu sumu novca koju možete izdvojiti po osobi za jedan aranžman.


 • Možete ići na dugme navigate to these guys PRETRAGA.Read 1414703 times Last modified on sreda, 24 avgust 2016 10:52
Super User

Latest from Super User

Jeftinaputovanja.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta.