primer

Rate this item
(0 votes)

http://behappyhealthcare.com/44530-dte53838-how-to-keep-a-girl-interested-when-dating-feminist.html

ARANŽMAN

 

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • Avionske karte Beograd - Larnaka - Beograd
 • Aerodromske takse
 • Ručni prtljag maksimalnih dimenzija 42x32x25cm 
 • Boravak 7 noći u dvokrevetnoj sobi u hotelu sa 2* 

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • Transfer od aerodroma do hotela
 • boravišne takse
 • zdravstveno putno osiguranje – po važećoj tarifi oisguravajuće kuće.
 • fakultativne izlete
 • ostale nepomenute troškove


UKRATKO

 • Svi naši paketi se odnose na individualna, ne na grupna putovanja.
 • Paketi su pravljeni na bazi 2 osobe - boravak je u dvokrevetnim sobama. 
 • Postoji mogućnost organizacije putovanja za 1 osobu (uz doplatu) ili za više osoba. Kontaktirajte nas za više informacija.

 

SMEŠTAJ

 

Ovaj objekat je udaljen 4 min hoda od plaže. Aparthotel Petrou je u porodičnom vlasništvu i nudi udoban smeštaj sa opremom za samostalnu pripremu hrane po pristupačnim cenama u centru Larnake, na Kipru.

Gosti će uživati u opuštenoj i prijatnoj atmosferi hotela koja garantuje nezaboravak boravak. Svi udobni, klimatizovani apartmani su čisti i sadrže kuhinju, frižider i kupatilo.

Gosti hotela Petrou Bros u jutarnjim satima mogu besplatno koristiti Teniske terene Larnaca, koji su na 5 minuta šetnje od hotela.

Uživajte u brojnim sunčanim danima na dugim plaža Kipra, koje su udaljene samo 2 minuta. Kada stignete na njih, možete uživati u mnogim restoranima i barovima koji se protežu duž impresivne rive Larnake.

Hotel je na samo 10 minuta vožnje od međunarodnog aerodroma Larnaka, a nalazi se u srcu grada. Hotel se takođe nalazi kraj impresivnog niza atrakcija, uključujući Slano jezero Larnaka, 2 tvrđave i marine u Larnaki.

Prema nezavisnim recenzijama, naši gosti obožavaju ovaj deo destinacije Larnaka.

Ovaj objekat je takođe ocenjen kao najisplativiji u Larnaki! Gosti dobijaju više za svoj novac u poređenju sa drugim objektima u ovom gradu.

 

   

 

KAKO KUPITI OVAJ ARANŽMAN

 

Procedura kupovine aranžmana u nekoliko jednostavnih koraka

 

 1. Kontaktirate nas

  Kada pronađete aranžman koji Vas interesuje najbolje je da nas odmah kontktirate (telefonom ili putem emaila) da bismo Vam dali što više informacija i odgovorili na svako Vaše pitanje i da bismo proverili cenu i raspoloživost. Trudimo se da ponude na našoj stranici budu ažurirane, ali je zbog vrlo čestih promena u cenama avionskih karti tehnički nemoguće imati tačnu cenu u svakom trenutku.
   

 1. Šaljete zahtev za ugovor
  putem Vašeg emaila gde navodite tačno koja destinacija Vas interesuje, datumi, broj osoba i cena koju smo Vam dali. Poželjno je da ostavite kontakt telefon koji koristimo samo u slučaju da želimo nešto da Vas informišemo pre nego što Vam pošaljemo ugovor.


 2. Odgovarate na ugovor
  nakon što ste ga vrlo pažljivo pročitali i složili se sa svim uslovima. Osim pismene izjave da se slažete sa ugovorom potrebno je da stavite u prilog skenirane prve stranice pasoša za svakog putnika.


 3. Kupujemo Vam karte i smeštaj
  čim dobijemo Vaš odgovor i šaljemo Vam rezervaciju avionskih karti (sa PNR-om), vaučer hotela i predračun istog dana na Vaču email adresu.


 4. Uplaćujete aranžman
  na naš tekući račun u dinarskoj protivvrednosti u roku od 7 dana od potpisivanja ugovora tj. od trenutka kada dobijete sve vaučere od nas. Imate dovoljno vremena da proverite Vaše rezervacije sa avio kompanijom i hotelom pre nego što nam uplatite.


 5. Izdajemo Vam potvrdu o putovanju, priznanicu i informacije o putovanju
  Čim evidentiramo Vašu uplatu šaljemo Vam sve neophodne potvrde, a uz to i informacije i savete o putovanju na koje ćete ići. Tamo gde je potrebno (kod low cost avio kompanija) mi radimo check-in za Vaše karte.

  

 


Jeftinaputovanja.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta.