redes sociales conocer gente nueva Proces pretrage


Da biste pronašli ono što Vas zanima veoma je bitno da dobro koristite pretragu jer ćete na taj način najlakše i najbrže doći do željenog rezultata.

Polja za pretragu se nalaze na naslovnoj stranici. Evo kako da ih pametno korsitite​

 • http://svenskaneolith.se/2229-dtse18084-korpersprache-manner-deuten.html "Izaberite aerodrom" Prvo treba da odlučite sa kog aerodroma ćete poleteti. Najlogičnije je da izaberete aerodrom koji je vama najbliži. Ali vam predlažemo da ispitate i neke od ostalih opcija jer ćete možda baš odatle naći izuzetno jeftina putovanja. Verovatno je Beograd većini najbolja opcija ali imajte na umu da - bar za sada - niskobudžetne avio kompanije uglavnom lete sa okolnih aerodroma (osim Wizzair-a koji nudi vrlo ograničen izbor destinacija iz Beograda i koje najviše služe našim ljudima koji žive u inostranstvu - a to su uglavnom manje atraktivne turističke destinacije). Naša agencija ne organizuje prevoz do susednih aerodroma ali vam svakako možemo pomoći u nalaženju rešenja za prevoz i za parking (ukoliko idete svojim vozilom).

  PAŽNJA! Kada izaberete aerodrom polaska u sledećem polju ("Izaberite destinaciju") moći ćete odaberete samo destinacije za koje postoji let sa izabranog aerodroma.

  Ukoliko vam je potpuno sve jedno odakle biste krenuli - ostavite ovo polje nepopunjeno.


 • " sexo en espanol xxx Izaberite destinaciju" Izaberite sa ponuđene liste destinaciju koja vas najviše zanima. Ukoliko nemate konkretnu destinaciju na umu i tragate prosto za nečim povoljnim, otavite ovo polje i idite na sledeće.


 • "Polazak najranije" - "Polazak najkasnije" Vrlo praktično polje koje je obavezno popuniti. Ovde postoje sledeća 3 scenarija:

  1) Imate tačne datume kada želite putovati
  (na primer, možete putovati samo 20-23 juna)
  Ono što treba da uradite jeste da u polju "Polazak najranije" izaberete tačan datum polaska iz kalendara (u našem primeru 20. jun), a polje "Polazak najkasnije" ne dirate. U nastavku idete na polje "Broj noćenja" i birate koliko noći želite ostati (u našem primeru biste izabrali 3 noći)
   
  2) Imate vremenski period u okviru kog možete putovati
  (na primer u periodu od 5 do 15. juna možete putovati na 4 dana)
  U polju "Polazak najranije" birate datum kada najranije možete otputovati (u našem slučaju 5. juna), a u polju "Polazak najkasnije" ćete izabrati datum kada najkasnije možete otputovati (znači 12. juna u našem slučaju - jer se do 15.og juna morate vratiti). U nastavku idete na polje "Broj noćenja" i birate koliko noći želite ostati (u našem primeru biste izabrali 3 noći)

  3) Nemate konkretne datume izaberite čitav mesec
  i dobićete sve aranžmane u okviru izabranog meseca u obliku kalendara


 • "Broj noćenja" Možete odrediti koliko noći želite da ostanete. Pažnja: broj dana i broj noći nije isti. Na primer, 3 noćenja je 4 dana (dan kada odlazite - bez obzira na vreme leta - se računa kao poslednji dan i on je uvek bez noćenja).


 • "Kategorija hotela" Ako želite da hotel u kome ćete boraviti bude određene kategorije - izaberite broj zvezdica. U suprotnom čekirajte polje "Sve zvezdice" i dobićete ponude sa svim hotelima pa možete kasnije izabrati koji vam najviše odgovara. Naše ponude su uglavnom sa hotelima sa 4 ili 3 zvezdice ali možete naići i na hotele sa 2 ili sa 5 zvezdica. Svi hoteli su pažljivo birani i za sve važi pravilo value for money. Prvi kriterijumi su nam uvek cena, lokacija i kvalitet (na osnovu kritika).
  Bitno je da znate da svaka zemlja ima svoje standarde koje primenjuje za rangiranje hotela i na taj način dodeljuje zvezdice. Da li će hotel imati jednu ili pet zvezdica zavisi od standarda koje je postavilo nadležno ministarstvo zemlje o kojoj je reč. Ne postoji univerzalni sistem dodeljivanja zvezdica i to je ono što često zbunjuje putnike kada odsedaju u hotelima iste kategorizacije u različitim državama i primete veliku razliku u kvalitetu usluga.


 • "Raspon cena" Odredite minimalnu i maksimalnu sumu novca koju možete izdvojiti po osobi za jedan aranžman.


 • Možete ići na dugme PRETRAGA.
Jeftinaputovanja.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta.